Søvnløshed: Hvad er søvnløshed, og hvordan behandles søvnløshed?

Søvn er en temporær begivenhed i livet: Den foregår regelmæssigt, cyklisk og indgår i en dagsrytme (vekslen mellem dag og nat). Søvnløshed er en forstyrrelse af søvnens længde og kvalitet og kan medføre alvorlige og for det meste irreparable, fysiske og somatiske skader.

Key Melatonin Night er ikke et sovemiddel og har ingen farmakologisk virkning på søvnens kvalitet eller længde.

Ved hjælp af sammensætningens centrale indvirkning på resynkroniseringen af hormonkredsløbet skabes en ungdommelig og fysiologisk rekreationsrytme.

Søvnens styrkende effekt afhænger ikke af søvnens længde, men af dens kvalitet. En normal, sund søvn kendetegnes ved REM-søvn (rask bevægelse af øjnene = paradoks søvn) i starten.

Hvis søvnen forstyrres, f.eks. på grund af alderdom, forsvinder REM-søvnen. Det er alment kendt, at alle hormoner gennemløber en 24-timers cyklus. Denne cyklus kan dog blive forstyrret på grund af en række faktorer såsom stress, angst, sygdomme eller jetlag.

Søvnen, der indledes ved hjælp af Key Melatonin Night, skaber et ungdommeligt hvileforløb med REM-søvn, der medfører en perfekt regeneration af kroppens fysiske og mentale kræfter.

For at kunne bekæmpe søvnløshed skal søvnens periodicitet og kvalitet genoprettes. Melatonin er eneste mulighed for at gøre dette. Den gradvise genoprettelse af hormoncyklussen gennem melatonin, som beskytter pinealkirtlen, sker som en kædereaktion og genopretter automatisk en sund og dyb søvn (uden hensyntagen til søvnens længde).

Det er derudover blevet bevist, at søvnen har en positiv indvirkning på immunsystemet, mens angst og stress har en negativ indvirkning på immunsystemet. Melatonin kan sammen med indtagelsen af zink hurtigere end noget andet eksisterende lægemiddel genoprette både søvn og immunsystem uden nogen form for bivirkninger.

Key Melatonin Night er udviklet netop med dette formål.

Key Melatonin is Danmark site by of Melatonin International Key Melatonin