Jetlag

Ubehag, søvnløshed og svaghedsfornemmelse samt de psykosomatiske og neurovegetative problemer, som kan være forårsaget af rejser over et eller flere oceaner i løbet af kort tid. Det består i en langsom og vanskelig tilpasning til den nye lokaltid og miljørytmer (temperaturer og dagstimer). Fænomenet kan helt eller delvist forebygges ved at indtage Key Melatonin Night inden afrejsen til en langt bortliggende destination eller ved ankomsten.

Det samme kan gøres ved hjemkomsten. For at tilpasse sig destinationens lokale tidsforhold er det nødvendigt cirka 2-3 dage inden afrejsen at indtage en Key Melatonin Night tablet på et tidspunkt, som svarer til sen aften (22-24) på rejsedestinationen. Key Melatonin Night skal fortsat indtages efter ankomst til destinationen, indtil hjernen har tilpasset sig de lokale tidsforhold. Det samme bør gøres ved hjemkomsten.

Hvis det ikke er muligt at forebygge, kan Key Melatonin Night afbøde jetlag-effekterne hvis tabletten indtages om aftenen på destinationen, men kun når du går seng (22-24) og ikke inden!

Tilpasning uden korrekt forberedelse inden afrejsen er helt sikkert mindre effektivt hvad angår melantonins virkning på jetlag. Ubehaget fra jetlag kan være betydeligt, når tidsforskellen mellem afrejsested og destination overskrider 6 timer (f.eks. Rom og New York).

Til disse situationer har vi udviklet Key Melatonin Night.
Key Melatonin is Danmark site by of Melatonin International Key Melatonin