Depression

Årstidsbestemte affektive lidelser (S.A.D.), morgendepression og depression skyldes mange faktorer, som kan være familiebestemte, sociale, neuropsykologiske og hormonale. Men også lidelser, som det er umuligt at opremse her pga. det store antal.

Depression kan være kombineret med nervøsitet, ængstelse og frygt, men kan også ligge i vores underbevidsthed, uden at vi er klar over det. Mange personer vænner sig til at leve permanent med depression. Depression er den farligste og mest ødelæggende af alle sygdomme, fordi den berøver os glæden ved alt og livsmotivationen.

Depression blokerer og ændrer den mentale biokemi, og producerer en ond cirkel af negative begivenheder i krop og sjæl. I århundreder har autoritære religiøse bevægelser, tyranner og regimer brugt angst og depression som det vigtigste instrument til at underkaste personer og gøre dem føjelige og remissive.

En almindelig og meget udbredt tilstand af lettere eller dybere depression er den, som indtræder med overgangsalderen for både mænd og kvinder, og som naturligvis afhænger af nedgangen i seksualhormoner. Key Melatonin Night, som genopbygger en ungdommelig hormoncyklus, kan bedre end nogen anden medicin, som påvirker hjernens biokemi, afbøde eller helbrede depression på mange måder.

Den genskaber en fysiologisk søvn og seksualhormonernes cyklus, især testosteron og østrogen. Der er synlige resultater på kort sigt, men de bedste resultater i en tilbagevenden af det gode og eurofiske humør om morgenen opnås gennem en langvarig behandling med melatonin, naturligvis kombineret med andre initiativer som diæt, fysisk og seksuel aktivitet.

Til disse situationer har vi udviklet Key Melatonin Night.
Key Melatonin is Danmark site by of Melatonin International Key Melatonin