Andropause

Andropausen er udtrykket for den progressive nedgang i mandens reproduktive funktion. Selvom mandens seksuelle aldringsproces kun har påkaldt sig lidt opmærksomhed pga. fordomme og uvidenhed omkring testosterons biologiske betydning, så demonstrerer mange sygdomstilstande og symptomer, at de fleste mænd har en utilstrækkelig produktion af kønshormoner med resulterende involution af kønsorganerne under aldringsprocessen.

En af de mest hyppige patologier er forstørret prostata og medfølgende urineringsproblemer. Desuden kan man observere et konstant og progressivt tab af den seksuelle energi, træghed, apati, depression og muskelsvaghed.
Alle hormoner demonstrer nemlig en nat-dag-cyklus, hvis regulering kontrolleres af epifysen, hypothalamus og hypofysen. Hjernens aldring viser sig som en stigende mangel på elasticitet i mekanismen, som regulerer hormonudskillelsen. Den centrale feed-back-mekanisme svarer ikke længere på stimulanserne, eller transformeres i en unormal og desynkron hormonsekretion. Melatonin, som beskytter epifysen mod aldring, opretholder og genskaber en normal og fysiologisk hormoncyklus i hjernen. Med andre ord demonstrerer vores arbejde, at det ikke er en mangel på kønshormoner, som karakteriserer andropausen, men nærmere rytmen for sekretionen i deres cirkadiane dag-nat-rytme.

Til disse situationer har vi udviklet Key Melatonin Defender.
Key Melatonin is Danmark site by of Melatonin International Key Melatonin